Activity Tracker – Polar A360

Polar A360 (Maten M + L)

€139,90

€199,90

Productbeschrijving

Plus- en minpunten van de Polar A360 Activity tracker
Pluspunten Meet je hartslag
Pluspunten GPS in combinatie met je smartphone
Pluspunten Toont binnenkomende berichten, notificaties en telefoontjes
Pluspunten Herkent en meet gelopen traptreden
Pluspunten Volledig waterdicht, je ermee zwemmen
Pluspunten Makkelijk te bedienen met touchscreen
Pluspunten Mogelijk om te koppelen met Polar H7 borstband
Minpunten Meet geen gelopen traptredenDe Polar A360 Activity tracker is verkrijgbaar in 3 maten.
Polsomtrek van de maat Small: Geschikt voor een polsomtrek van 13.0 – 17.0 cm
Polsomtrek van de maat Medium: Geschikt voor een polsomtrek van 15.0 – 20.0 cm
Polsomtrek van de maat Large: Geschikt voor een polsomtrek van 16.5 – 22.5 cmHeb je hulp nodig bij het vinden van je maat? Bekijk dan hier het maatschema van de Polar A360!

De Polar A360 is een activity trackers zoals je die verwacht. Je dagelijkse activiteiten worden continu bijgehouden, daarbij krijg je praktische tips om je persoonlijke doelstellingen te behalen.

Door de strak ontworpen band kun je de Polar makkelijk dragen tijdens het sporten. Doormiddel van de ingebouwde hartslagmeter kun je dus ook tijdens sporten je hartslag meten. Je sport altijd op de juiste intensiteit en je krijgt begeleiding om je optimale conditie en je doelen te bereiken.

Daarbij is de Polar A360 van een caloriemeter, deze meet je verbrande calorieën. Deze worden berekend door je persoonlijke gegevens (gewicht, lengte, leeftijd en geslacht) te combineren met de resultaten van je dagelijkse activiteiten en hartslagtrainingen.
Verder registreert deze Polar A360 automatisch hoe lang je slaapt en hoe kwalitatief je slaap is. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow app en webservice en ontdek meer over je slaapgewoonten.

Tot slot is het door de verbinding met je smartphone om inkomende oproepen en meldingen te ontvangen en daarmee op de hoogte blijven van je vrienden en kennissen.