Activity Tracker – Polar Loop 2

Polar Loop 2

€84,90

€119,90

Plus- en minpunten

  • Het bandje zit erg comfortabel en is op maat af te stellen
  • De Polar 2 is waterdicht
  • Naast de slaapfunctie zit er ook een wekker op
  • De Polar Loop 2 heeft geen GPS-sensor

 

Productbeschrijving

De Polar Loop 2 laat je niet stil zitten. De activity tracker stimuleert je om actiever bezig te zijn door notificaties te sturen als je te lang stilzit. Daarnaast is het product geschikt voor onderwater waardoor je hem nooit af hoeft te doen. De activity tracker heeft een zachte band waardoor die comfortabel om de pols zit. Daarnaast is die zelf in de juiste maat te zetten waardoor die geschikt is voor alle polsen.

Plus- en minpunten van de Polar Loop 2
Pluspunten De Polar 2 is waterdicht
Pluspunten Notificaties zijn zichtbaar op het display
Pluspunten Naast de slaapfunctie zit er ook een wekker op
Pluspunten De Polar 2 heeft een batterijduur van 8 dagen
Pluspunten Het bandje zit erg comfortabel en is op maat af te stellen
Minpunten De Polar Loop 2 heeft geen GPS-sensor
Minpunten De Polar Loop 2 heeft geen hartslagmeter

De Polar Loop 2 is uitermate geschikt voor het meten van stappen en afstanden. Daarnaast zit er ook een slaapfunctie op die meet wanneer je in slaap valt en wakker wordt. Door de ingebouwde wekkerfunctie word alleen jij wakker gemaakt door een trilling om je pols terwijl je partner nog lekker door kan slapen (zeer geschikt om cadeau te geven voor de minder vroege vogels).

De Polar Loop 2 is te koppelen met je smartphone waardoor je nooit meer een berichtje hoeft te missen of je telefoon uit je broekzak moet halen. Daarnaast beschikt de tracker over een batterij waarmee je de week ruim vol kan maken zonder de Polar op te hoeven laden. De activity tracker wordt met een oplader en handleiding geleverd.